IPC Sürdürülebilirlik

IPC Grubu, müşterilerine hizmet veren 1.000'den fazla temizlik uzmanıyla, satış öncesi destekten finansal araçlara ve satış sonrası hizmete kadar hizmet ve yardım sağlamak üzere 120'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız

Sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız bir sorumluluktan öte bir fırsattır. Bir endüstri lideri olarak, sürdürülebilirlik hedeflerimize ulaşmak ve müşterilerimizin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için çalışma şeklimizi geliştirme konusunda benzersiz bir konumdayız. Bunu yaparak çok daha geniş bir etki yaratabilir ve küresel ölçekte değişimi etkileyebiliriz.

Artık iddialı aksiyon almanın ve sürekli değişen dünyamızda işimizin geleceğine yatırım yapmanın zamanı geldi. Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve ortaklarımızla birlikte çalışarak, ortak alanlarımızı geliştiren, onları daha temiz, daha güvenli ve daha sağlıklı kılan yeni yenilikler yaratabileceğimizi biliyoruz.

Bunu başarmak için sürdürülebilirlik çerçevemiz “ Gelişen İnsanlar. Sağlıklı Gezegen ”insanlar ve gezegen arasındaki temel bağlantıyla başlar; çünkü işimizin sağlıklı bir gezegen ve gelişen insanlar olmadan başarılı olamayacağını biliyoruz.

Gelişen İnsanlar

Bir işletme olarak başarımız insanlara, yani çalışanlarımıza, müşterilerimize, ortaklarımıza ve topluluklarımıza bağlıdır. Gelişen İnsanlar sütunumuz, ürünlerimiz ve çalışma yöntemlerimiz aracılığıyla insanları ve toplulukları olumlu yönde etkileyebileceğimiz etki alanlarını ele almaktadır.

  • Çalışan başarısı : Tüm çalışanlarımızın sağlığını, güvenliğini, refahını ve gelişimini sağlayacağız ve şirketimizde çeşitliliği, eşitliği ve katılımı sürekli destekleyeceğiz.
  • Sosyal etki : Tedarik zincirimizdeki işçiler, ürünlerimizi kullanan operatörler ve faaliyet gösterdiğimiz yerel topluluklar dahil, şirketimiz dışında iletişim kurduğumuz insanların hayatlarını iyileştirmek için çalışacağız.
  • Paylaşılan alanlar : Kolektif ve ortak alanlarımızı kullanan ve bunlara güvenen herkesin sağlığını, güvenliğini ve refahını artırmak için dünyanın nasıl temizlendiğini yeniden keşfederken müşterilerimiz ve diğer paydaşlarımızla ortak olacağız.

Sağlıklı Gezegen

Yönetim mirasımızla gurur duyuyoruz. Her şeyi olduğundan daha iyi bırakmaya çalışan bir kültür inşa ettik. Stratejik çerçevemizdeki Sağlıklı Gezegen sütunu, etkimizi genişletirken ve doğal çevremizi iyileştirmenin ve küresel zorluklarla başa çıkmanın yollarını değerlendirirken yönetim kültürümüzü temel alır.

  • İklim ve Enerji : Operasyonlarımızda net sıfır sera gazı emisyonu elde ederek ve tedarik zincirimizdeki emisyonları azaltarak, ürün enerji verimliliğimizi artırarak, müşterilerimize ürünlerimizin kullanımından kaynaklanan sera gazı emisyonlarını ortadan kaldıracak çözümler sunarak küresel karbonsuzlaşmaya katkıda bulunacağız. . İtalya genelinde bulunan 5 IPC tesisinin tümü için güneş panellerine yaptığımız yatırım, bu etki alanına giren girişimlere bir örnektir. Tamamen faaliyete geçtiğinde 2.300 megavatlık enerji üretecek ve bu da karbon emisyonlarımızı yaklaşık %40 oranında azaltacak.
  • Su ve Kimyasal Kullanımı : Operasyonlarımızda su yönetimini iyileştireceğiz ve daha az temizlik kimyasalı ve temizlenmesi için daha az su gerektiren ürünler tasarlamaya devam edeceğiz.
  • Döngüsel Ürünler ve Atık : Ürünlerimizi onarım, servis kolaylığı, parça değişimi, geri dönüşüm ve malzemelerin geri kazanılmasına daha fazla odaklanarak tasarlayacağız ve üretim süreçlerimizi atıkların azaltılmasına uyarlayarak yaşam döngüsündeki döngüyü kapatmaya yardımcı olacağız. bizim ürünlerimiz.
    Aşağıda listelenen ürün sertifikaları bu etki alanına giren girişimlere örnektir.
Favori Ürünler
SEPETİNİZ 0
SON GÖRÜNTÜLENENLER 0